Културно-уметнички програм овогодишњег фестивала водиће глумац Саша Ђурашевић.

Наступиће многи уметници из разних крајева, а програм ће отворити глумац Мића Живојиновић у улози Степе Степановића.

Туристичка организација Врњачке Бање ће се представити кроз наступ две групе првог и другог ансамбла ФАНПИ „Бане Миленковић“ – Ново Село, и то рецитаторским и наступима вокалних солиста и интерпретатора у трајању од око 45. минута на бини и испред ње. Такође, извешће и ЗДРАВИЧЕЊЕ!

Туристичка организација Новог Пазара ће у оквиру 45 минута представити КУД Младих из Новог Пазара са два сплета игара, Хор Иса-бег ће се представити са традиционалним песмама као и Певачка група Рашанке које ће се такође представити извођењем изворних песама из свог краја.

Туристичка организација Златибора на фестивал доводи Удружење грађана „Ветерани Златибора“ са три кореографије, као и надалеко чувени Трубачки оркестар Дејана Јевђића.

Из Соко Бање нам стижу Милена Минић, прва хармоника Соко Бање у младим категоријама и Борис Милић, прва хармоника Соко Бање у категорији јуниора.

Бојана и Небојша Брдарић извешће програм традиционалне музике.

Станислава Ђорђевић из Оџака, једина је дама у Србији која се професионално бави свирањем гајди.

Своја ауторска дела рецитоваће песник Милан Гајић.

Популарни певачи и интерпретатори Никола Ђокић, Жељко Ђукановић и Александар Дамњановић певаће песме Тозовца, Цунета, Томе Здравковића и многих других…

И то није све… 🙂

Добродошли и ове године на фестивал који је и по вашем музичко-сценском укусу!