A&P d.o.o. – PEPSI SRBIJA – Предузеће за производњу освежавајућих пића је овлашћена пунионица Пепси производа за Србију и Црну Гору, са седиштем у Добановцима, у Београду. Компанија је основана у мају 1998. године куповином НАВИП-овог погона Винеа. У власништву је компаније са Кипра – Andreou & Paraskevaides Group Ltd., која у свом саставу има још две овлашћене Пепси пунионице – на Кипру и у Либији.

A&P d.o.o. Beograd има ексклузивни уговор о пуњењу и продаји Пепси производа са PepsiCo International, од које добија базне сировине и техничку документацију за производе и са којом заједнички улаже у маркетинг и инвестиције. Производња се одвија у фабрици у Добановцима, на 3 производне линије, а производни програм чини 12 различитих укуса у 3 врсте амбалаже и 6 различитих паковања.

Тренутна палета производа је настала као резултат тражње потрошача и представља понуду само за одређени период, јер се производни програм редовно мења и освежава како у погледу нових укуса, тако и у погледу нових паковања, како би у сваком тренутку задовољио потребе и захтеве својих потрошача, у време јаке конкуренције и све бржег развоја нових производних технологија.

A&P d.o.o. настоји да обезбеди здрав раст послујући у окружењу где запослени, партнери, потрошачи и заједница препознају наше квалитете и вредности – одговорност, интегритет, поузданост, посвећеност и компетентност. Од самог оснивања компанија A&P d.o.o. у потпуности је посвећена циљу да постане једна од најпризнатијих компанија у региону.