ШтрудлАна – домаће штрудле

ШтрудлАна
домаће, ручно рађене штрудле по рецепту наше бака Ане

 

ШтрудлАна је назив бренда који се бави производњом домаћих, ручно рађених штрудли по традиционалној рецептури.

Као произвођаче домаћих штрудли, неретко нас, са одушевљењем питају одакле потиче идеја за производњу баш њих. Оне важе за најчувенији војвођански специјалитет и посластица је која се припрема од киселог теста за које домаћице често кажу да га није лако направити.

Данас је, на тржишту, доступност домаћих, ручно рађених производа смањена и то нам је дало идеју водиљу да озбиљније почнемо да се бавимо производњом домаћих штрудли.

Рецепт смо наследили од бака Ане, баке нашег сина, а он датира из давних 70-их година. Како се не би угасила породична традиција, коју је она продајом штрудли почела у Сомбору пре 20ак година, ми смо је пренели у Нови Сад.

Наше прво појављивање на „Новосадској штрудлијади“ је покренуло лавину позитивних коментара и од тада ништа више није било исто. Интересовање за наше штрудле свакодневно расте, а позитивни коментари и препоруке нам дају мотив да одржимо квалитет и да наша домаћа штрудла буде препознатљива.

Поносни смо на то што су наше штрудле ручно рађене, по традиционалној рецептури, а продају се увек свеже направљене. Поред основна два, најпродаванија укуса – мака и ораха, временом смо проширили понуду и сада имамо следеће укусе: јабуку, рогач, вишњу, чоко-вишњу, ванила-вишњу.

Настојимо да одржимо традицију и уживамо у укусу свеже домаће штрудле!

Пратите нас на инстаграму: https://www.instagram.com/strudlana/