mts

Компанија Телеком Србија заузима водећу позицију на тржишту телекомуникација у Србији и омогућава јединствено и интегрисано корисничко искуство. Послујући у Србији под брендовима mts и Supernova, компанија пружа услуге мобилне и фиксне телефоније, телевизије и интернета. Увођењем нових услуга и применом најсавременијих технологија, компанија настоји да омогући глобалну повезаност и да стварањем услова за изванредну комуникацију обогати живот људи.

Континуираним улагањем у даљи развој и модернизацију телекомуникационе инфраструктуре, мреже и услуга, компанија је у могућности да успешно одговори на све изазове, захтеве и очекивања корисника. Телеком Србија група поседује разноврсан портфолио телекомуникационих услуга и директне операције у више земаља региона, опслужујући више од 11 милиона корисника, док је глобално присутна путем продаје услуга телевизије широм света.

Током протекле деценије, компанија је градила сопствене капацитете у домену продукције и дистрибуције ексклузивних ТВ серија, филмова и спортских садржаја. На тај начин, Телеком Србија је портфолију врхунских услуга придружио продукцију квалитетног документарног и играног програма који се приказује на свим Телекомовим мултимедијалним платформама и партнерским телевизијским мрежама и представља релевантан и атрактиван садржај за даљу дистрибуцију широм света.