Металац

МЕТАЛАЦ ГРУПА

Компанија Металац а.д. је јавно акционарско друштво, са седиштем у Горњем Милановцу, основано 1959. године. Са својих 16 зависних друштава повезана је у Металац Групу, у оквиру које послују пет производних друштава са око 10 производних програма, као и 10 трговинских друштава, од којих су четири у иностранству. Кор бизнис Компаније је производња посуђа за припремање хране. Своје производе Металац извози у преко 30 земаља широм света. Компанија запошљава више од 2000 људи.

Металац посуђе мини

Металац Посуђе

Скоро да нема трпезе, од сеоске до градске, од свакодневне до славске, а да посуђе »Металац« није имало удела у рађању мириса и укуса који окупља ближње. »Металац« је постао део интиме свих грађана, одрастања деце, породичног здравља, обележавања важних датума. Емајлом на челичном лиму, модерном технологијом и занатским умећем, игром форме, боја и декора – »Металац посуђе« уноси топлину једноставност и сигурност здравог припремања хране у сваку кућу.

Када се споје 60 година искуства, савремена технологија и најквалитетнији материјали добије се посуђе које користе милиони домаћица широм Европе и света. Металац је један од најбољих произвођача посуђа у Европи. 70% производње емајлираног посуђа одлази купцима у 25 земаља широм света, највише у земље ЕУ и Русију. Око 6 милиона посуда сваке године нађе пут до купаца широм света.

На Вама је само да одаберете састојке а ми знамо тајне рецепте за најукуснија јела. Посуда и намирнице и безброј могућих варијација савршених укуса за сваки дан и специјалне прилике, породицу и пријатеље, традицију и најновије кулинарске трендове. Истражите нашу палету производа и пронађите најприкладније Вашим потребама, навикама, начину припреме хране…

Јесте важно које посуђе користите, јер оно што вреди – то и траје.

metalacposudje.com
market.metalac.com
pokloni.metalac.com