На менију нашег ресторана који чува дух старих београдских кафана 20-их и 30-их заступљена је искључиво српска традиционална кухиња, домаћа вина и ракије, од којих се посебно издваја она од кантариона.

Главни специјалитети су јагњетина и телетина испод сача, као и прасеће печење, од аутохтоних сорти мангулица и моравке, које се пече петком или по поруџбини. Цене су веома приступачне, а квалитет понуде, услуга и домаћинска атмосфера оно су на чему се највише инсистира.

Амбијент ресторана је уређен у традиционалном српском духу, па се тако на самом улазу у ресторан налазе многобројни гоблени и слике старог Београда.

Музика која се слуша је староградска, док су средом, четвртком, петком и суботом за добру атмосферу задужени тамбураши. Адреса је добро позната Иваковачка 2.

Поред ресторана у граду, на Савском насипу бр 7а налази се сплав “Мала Колубара на реци”, једино место у том делу града где можете искусити традиционалну српску кухињу и прави дух старих београдских кафана. Понуда хране је веома разноврсна, за праве гурмане. С једне стране можете пробати сва најукуснија традиционална јела баш као и у нашем ресторану Мала Колубара, док од аласа Саве и Дунава у понуди увек има рибље чорбе, смуђа, кечиге, као и шницли од сомовине. Као и у граду, и овде је музички програм од среде до суботе.

 

www.malakolubara.rs