СЛАТКО СРЦЕ ТИД Д.О.О.АРАНЂЕЛОВАЦ

ТОРТЕ И КОЛАЧИ

Чаролија слатког укуса

Ми производимо најлепше торте и колаче са вишегодишњом фамилијарном традицијом

Слатко срце је почело са радом 2002. године. Уз скромне капацитете и услове за рад главни творац “СЛАТКОГ СРЦА” Данка Тасић почела је са својим слатким чаролијама. Породични посао покреће са својим синовима Слободаном и Николом. На самом почетку бавили су се производњом традиционалних ситних колача и већ на прве залогаје купци нису остали равнодушни и почели су то слатко искуство да деле са другима.

 

Како би купцима били што доступнији, 2003. године долази се на идеју да се отвори први малопродајни објекат те врсте у Аранђеловцу у којем је била изложена цела палета производа, која је могла да се купује на меру и била предвиђена „за понети“. Посао је почео да се развија из године у годину и потражња је почела да се шири и на друге градове у Србији. Како је потражња за овим производима расла ствара се потреба за проширењем производног објекта. То доводи до отварања објекта од 800 m2 са најсавременијом опремом. Године 2010. Слатко срце почиње производњу по највишим стандардима о заштити хране и добија сертификат HACCP стандарда.

 

 

Данас Слатко Срце запошљава преко 200 радника и послује у више од 50 градова широм Србије. Све ове слатке производе мозете пробати у следећим градовима: Београд, Аранђеловац, Смедерево, Крагујевац, Топола, Краљево, Крушевац, Врњачка Бања, Соко Бања, Златибор, Ужице, Пожаревац, Лазаревац, Горњи Милановац… Са поносом представљамо и сарадњу са највећом велепродајом ДИС- Крњево где можете купити производе из насег асортимана. А од 2018. године и проширује производне капацитета на преко 2.400 квадратних метара уз најсавременије машине, алате и информационе технологије.

У нашој понуди имамо више од 30 врста ситних колача, 30 врста кремастих производа и преко 30 врста торти, као и дуги низ посластица, укључујући и наш Срце крем као и несвакидашње суве шљиве са орасима у чоколади.

Визија је да полако и систематски освојимо тржиште целе Србије где би имали око 70 својих малопродајних објеката.

Трудимо се да увек будемо иновативни и нашим купцима понудимо разноликост укуса. Зато смо од 2017. године кренули и у концепт „Lux“ посластичарница где нудимо и другачији, богати укусом, занимљивог изгледа, LUX колаче који су постали омиљена посластица нашим купцима. Ови колачи осим укусом пажњу  привлаче и детаљима који су доведени до перфекције. Наши LUX колачи буде сва ваша чула.

Наша традиција у прављењу домаћих колача и торти, колача прављених по рецептима наших бака, уз коришћење домаћих сировина без вештачких арома, препозната је и награђена путем великог броја сертификата и награда.

Хармонија боја, облика, декорације, слика као из бајки у којој уживају сва чула учиниће чаролију стварном. Не дозволите да вам сломе срце, пробајте Слатко срце!

 

СЛАТКО СРЦЕ ЈЕ СПОЈ ТРАДИЦИЈЕ, КВАЛИТЕТА И МОДЕРНОГ ПОГЛЕДА НА ПОСЛАСТИЧАРСТВО

www.slatkosrce.rs