Бакина тајна

Бакина Тајна нуди вам ручно прављени ајвар, настао од најукуснијих копаоничких паприка сорте Куртовска капија, као и више пута награђиване сокове и џемове. Сасвим природна храна високог квалитета, без икаквих вештачких додатака, настала на основу традиционалних рецепата и брижљивог начина припреме.

Породични рецепти пажљиво су очувани до данас, при чему и даље настављамо да их унапређујемо. Током година развили смо неколико варијанти ајвара које се базирају на традиционалном рецепту. Оно што остаје је сама срж: потпуно зреле, неоштећене паприке највишег квалитета. Нудимо вам ајвар у благо пикантној варијанти, у комбинацији са парадајзом, белим луком и першуном, а чак и ајвар у зеленој боји са додатком плавог патлиџана и сенфа. На посебан начин обрађујемо и воће за наше џемове. Кувајући воћке пажљиво, на ниским температурама  у вакууму, успели смо да сачувамо значајне хранљиве састојке које воће има, а цео даљи начин припреме је по традиционалном рецепту. Тако наши џемови садрже много већу количину воћа него што је уобичајено. При припреми сокова такође не пристајемо на компромисе, како у количини воћа, тако и у поступању са воћкама које стављамо у сок. Пажљиво их мељемо тако да се сачува и драгоцена љуска воћа.

Наше производе, оличене најзначанијим наградама из света гастрономије, можете пронаћи у 28 различитих земаља на 5 континената у најпрестижнијим светским продавницама.

www.grannyssecret.com

www.ajvar.com